Αξιολογήσεις

Διαβάστε τις αξιολογήσεις πελατών της εταιρείας μας.

Αψογη συνεργασία, ενημερώθηκα για τα υλικά και την διαδικασία σε κάθε στάδιο της μόνωσης, έλαβα φωτογραφίες για να ξέρω ακριβώς πως έγινε η μόνωση. Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη από την δουλειά αλλά και απο την επικοινωνία. Επαγγελματισμός σε όλα τα επίπεδα.
ΕΙΡΗΝΗ ΜΟΥΣΤΑΚΗ
Ο Παύλος ανέλαβε τη θερμομόνωση του διαμερίσματος μου και το αποτέλεσμα είναι άρτιο. Η τιμή ήταν αρκετά ανταγωνιστική και προσιτή. Συνιστώ ανεπιφύλακτα!
ΜΑΝΩΛΗΣ ΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
Πολύ καλή δουλειά και άψογη συνεργασία.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΚΑΝΕΣ
Πολύ καλή συνεργασία! Άψογη η δουλειά! Θα σας συστήσουμε ανεπιφύλακτα!
ΟΛΓΑ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΛΗ
Υπεύθυνη και εγγυημένη δουλειά, άψογη συνεργασία με αποτέλεσμα σε βάθος χρόνου και σε καλές τιμές και με πραγματικά γραπτή εγγύηση!
ΔΙΟΓΕΝΗΣ ΚΑΛΛΙΠΕΤΣΗΣ
Άμεση εξυπηρέτηση. Σωστές συμβουλές από τον Παύλο. Επαγγελματίας απο τους λιγους. Πήρα τηλεφωνο για ενημέρωση κι έλαβα προσφορά μέσα σε λίγες ώρες. Έχω μείνει απολύτως ικανοποιημένη.
ΣΤΕΦΑΝΙΑ Γ.
Πολυ καλή εταιρία. Mε προσεγμένη καλή δουλειά και εντυπωσιασμένος με την άμεση εξυπηρέτηση.
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΥΤΡΑΣ
Εξαιρετική δουλειά καλά παιδιά και σωστός επαγγελματίας ο Παύλος!
ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΣΑΒΒΟΥΛΙΔΗΣ
Καλή επαγγελματική κατάρτιση, καλή δουλειά, καλές τιμές. Άξιοι εμπιστοσύνης!
ΜΑΡΙΑ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ
ΜΠΡΑΒΟ! Η κατάλληλη εταιρεία για μόνωση. Ο υπεύθυνος ανταποκρίθηκε γρήγορα στο κάλεσμά μου. Βρήκε το πρόβλημα, ήξερε πολύ καλά τη λύση. Με πιστοποιημένα σωστά και καλά υλικά και με τεχνίτες που μεταξύ τους συνεργάζονται σαν καλοκουρδισμένο ρολόι ακριβείας. Με συνέπεια παρέδωσαν γρήγορα την τέλεια δουλειά!
ΗΡΩ ΠΑΝΤΑΖΗ
Σε σύγκριση μιας έρευνας που έκανα για να βρω με ποιον θα βρω μια άκρη να αντιμετωπίσω το πρόβλημα μου, η συγκεκριμένη εταιρεία άμεσα ανταποκρίθηκε σε ραντεβού και σε προσφορά και η τιμή που μου έδωσαν ήταν χαμηλότερη των ανταγωνιστών της! Ο τρόπος που εργάστηκαν ήταν πολύ νοικοκυρεμένα και σεβόμενοι τον χώρο μου αντιμετώπισαν το πρόβλημα χωρίς να μου κάνουν ζημιά, τους συνιστώ ανεπιφύλακτα.
ΑΝΤΩΝΙΟΣ Λ.
Πολύ καλή δουλειά από την ομάδα της monosys έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με τη ποιότητα της εργασίας τους και την ταχύτητα ολοκλήρωσης του έργου. Επίσης μου εξήγησαν τα πάντα αναλυτικά πριν πάρουν την δουλειά και μου δώσανε και πολυετή εγγύηση.
ΠΑΥΛΟΣ ΓΚΑΒΕΛΑΣ
Εξαιρετική δουλειά! Άψογοι επαγγελματίες, οι καλύτεροι στο είδος τους. Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα!
ΑΡΤΕΜΙΣ ΠΑΡΧΑΡΙΔΟΥ
Οι καλύτεροι στο είδος τους! Άψογη συνεργασία, εξαιρετική δουλειά.
ΠΩΛΙΝΑ ΚΑΛΟΕΙΔΗ
Αριστη δουλειά, άψογο αποτέλεσμα και με συνέπεια στα ραντεβού. Πολύ καλοί στη δουλειά τους. Σωστός επαγγελματίας. Πολύ καλή σχέση ποιότητας-τιμής. Και προσωπικά και πολύ καλός.
ΕΥΡΥΔΙΚΗ