Γιατί να προτιμήσετε την εταιρεία Monosys

  • Γιατί η εταιρεία μας έχει μακρά οικογενειακή παράδοση στο χώρο της μόνωσης, και αυτό μας δίνει το προβάδισμα της πολυετούς εμπειρίας και άριστης τεχνογνωσίας.
  • Γιατί αποδεδειγμένα παρέχουμε κορυφαίες υπηρεσίες μόνωσης, στεγανοποίησης, θερμομόνωσης και θερμοπρόσοψης, με σεβασμό, συνέπεια και υπευθυνότητα.
  • Γιατί χρησιμοποιούμε μόνο κορυφαίας ποιότητας και τελευταίας τεχνολογίας μονωτικά υλικά, πιστοποιημένα με ISO. Συνοδεύονται πάντα από τα πιστοποιητικά και τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους και αναγράφονται ονομαστικά στην προσφορά μας. Αυτό δίνει σιγουριά και αίσθημα ελέγχου στον πελάτη που γνωρίζει ότι θα χρησιμοποιηθεί το υλικό που ο ίδιος επιθυμεί, δίνοντάς του παράλληλα το δικαίωμα να συγκρίνει και να επιλέξει.
  • Γιατί όλοι οι τεχνικοί της εταιρείας μας είναι άριστα καταρτισμένοι και έχουν εκπαιδευτεί με σεμινάρια κορυφαίων εταιρειών που εξειδικεύονται στη χρήση μονωτικών υλικών και των νέων εφαρμογών τους. Το υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας στα σύγχρονα υλικά μόνωσης καθώς και στις νέες εφαρμογές τους είναι αυτό που σας προσφέρει πάντα την καλύτερη τεχνική λύση στο πρόβλημά σας.
  • Γιατί κάθε εργασία και κάθε κατασκευή μας, έχει τη σύμφωνη γνώμη του διευθυντή της εταιρείας μας, Παύλου Γκούμα, και κάθε επικοινωνία με τον πελάτη δεν καθίσταται απρόσωπη. Με την συνεχή τεχνική και συμβουλευτική επίβλεψη του Παύλου Γκούμα η ποιότητα των εργασιών μας είναι εγγυημένα αποτελεσματική.
  • Γιατί η εταιρεία μας διαθέτει εξοπλισμό σύγχρονης τεχνολογίας, όπως πρέσα για αφρομπετόν, υδροβολή υψηλής πιέσεως, θερμογραφική κάμερα (fluke), laser και ολόκληρο στόλο από εξοπλισμό της Dewalt.
  • Γιατί ο στόχος μας είναι πάντα το όφελος του πελάτη: η βέλτιστη λύση για κάθε μοναδικό πρόβλημα, στην πιο ανταγωνιστική τιμή.

Δείτε τις πιστοποιήσεις των υλικών μας