Το blog μας

Ασφαλτόπανο : μία αξιόπιστη λύση για τη στεγανοποίηση ταράτσας

Ημερομηνία : 15/04/2021
Ασφαλτόπανο : μία αξιόπιστη λύση για τη στεγανοποίηση ταράτσας

H προστασία του κτιρίου σας από την υγρασία, τη μούχλα και τις μεταβολές του καιρού είναι πολύ σημαντικός παράγοντας, για την ποιότητα της ζωής σας. Φανταστείτε, να μπορούσε να υπάρχει ένα στρώμα προστασίας, για να καλύπτει την ταράτσα σας από το κρύο, τη ζέστη και τις βροχοπτώσεις. 

 

Στην πραγματικότητα υπάρχει.

 

Τι είναι το ασφαλτόπανο

 

Το ασφαλτόπανο (ή οι ασφαλτικές μεμβράνες) είναι ένα ευρέως διαδεδομένο υλικό στεγανοποίησης. Βλέποντάς το από κοντά, θα έλεγε κανείς ότι μοιάζει με ένα απλό επίστρωμα. Ουσιαστικά, πρόκειται για έναν τάπητα ασφαλτικών υλών, και αποτελείται από ένα σύνολο ασφαλτικού μίγματος, πλαστικού ή καουτσούκ, σε συνδυασμό με πολυεστέρα ή γυαλί για οπλισμό.

 

Το ασφαλτόπανο μοιάζει σαν ένα στρώμα που αγκαλιάζει, προστατεύει και μονώνει με 100% πρόσφυση την ταράτσα του σπιτιού σας. Ο πολυεστερικός οπλισμός του, καθώς και οι ειδικές ορυκτές ψηφίδες που βρίσκονται στην επιφάνειά του κάνουν το ασφαλτόπανο πολύ ανθεκτικό στη φθορά και στην πιθανότητα διάτρησης.

 

Η άνω επιφάνειά του καλύπτεται με ειδικές ορυκτές ψηφίδες διαφόρων χρωματισμών, φιλμ αλουμινίου, χαλαζιακή άμμο και άλλα υλικά. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζεται η μέγιστη προστασία του ασφαλτόπανου από την υπεριώδη ακτινοβολία, τη μηχανική και τη στατική καταπόνηση.

 

Ασφαλτόπανο : η καλύτερη λύση για τη στεγανοποίηση ταράτσας

 

Εξαιτίας της σύστασης, της λειτουργικότητας και της αξιοπιστίας των συστατικών από τα οποία κατασκευάζεται, το ασφαλτόπανο αποτελεί μία από τις πιο οικονομικές, ανθεκτικές και αποτελεσματικές λύσεις που μπορούμε να σας προτείνουμε για τη στεγανοποίηση της ταράτσας σας.

 

Η εφαρμογή του ασφαλτόπανου απαιτεί την εξειδικευμένη εμπειρία του συνεργείου, καθώς και τον κατάλληλο εξοπλισμό. Η θερμοκόλλησή του γίνεται με ένα ειδικό φλόγιστρο. 

 

Το ασφαλτόπανο αποτελεί μία από τις πιο αξιόπιστες λύσεις για τη στεγανοποίηση της ταράτσας σας, αρκεί να επιλέξετε ένα εξειδικευμένο συνεργείο για την εφαρμογή του.

 

Το υλικό σε συνδυασμό με την εμπειρία και την εξειδικευμένη τεχνογνωσία της εφαρμογής του θα συμβάλλει για ένα άριστο αποτέλεσμα, για τις ανάγκες του κτιρίου σας.

 

Καλέστε μας τώρα, για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη χρήση του ασφαλτόπανου.