Το blog μας

Πώς να επιλέξω συνεργείο για τη μόνωση του σπιτιού μου;

Ημερομηνία : 3/06/2020
Πώς να επιλέξω συνεργείο για τη μόνωση του σπιτιού μου;

Η απόφαση για να μονώσετε, να στεγανοποιήσετε ή να αναβαθμίσετε ενεργειακά το κτίριό σας είναι η καλύτερη που μπορείτε να κάνετε. Πώς όμως να επιλέξετε τους κατάλληλους ανθρώπους για να αναλάβουν αυτή την εργασία; Το σίγουρο είναι ότι χρειάζεστε ανθρώπους με γνώση, εμπειρία, αλλά και πραγματικό μεράκι, όχι μόνο για να φέρουν σε πέρας μία τεχνική εργασία, αλλά για να αλλάξουν προς το καλύτερο την ποιότητα της ζωής σας.

 

Επιλέξτε ένα τεχνικό συνεργείο που μπορεί να σας προσφέρει πραγματικές εγγυήσεις της δουλειάς του

 

Η γνώση και η εμπειρία ενός τεχνικού συνεργείου, καθώς και η εξειδικευμένη κατάρτισή πάνω στη μόνωση αποδεικνύεται με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Πέρα από την πολυετή εμπειρία και τις συστάσεις που μπορείτε να λάβετε, ένα εξειδικευμένο συνεργείο μόνωσης σας παρέχει γραπτές εγγυήσεις. Πριν καταλήξετε στην επιλογή σας, ρωτήστε, τι εγγύηση μπορεί να σας παρέχει ένα συνεργείο για τη διάρκεια ζωής μια μόνωσης; Tι εγγύηση μπορεί να σας παρέχει για την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιεί; Αυτό που χρειάζεται να προσέξετε, είναι η ποιότητα των εργασιών του συνεργείου της επιλογής σας, να συνδυάζεται με την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιεί. Για να έχετε πραγματική εγγύηση της διάρκειας κάθε κατασκευής μόνωσης, αρκεί να εστιάσετε στις πιστοποιήσεις που παρέχει το συνεργείο που θα επιλέξετε. Κρατήστε δυσπιστία απέναντι σε προσφορές εγγυήσεων πολυετούς διάρκειας, που υπερβαίνουν τα 10 έτη, καθώς τα ίδια τα υλικά δεν έχουν τόσο μεγάλη διάρκεια ζωής.

 

Ρωτήστε για τις τεχνικές προδιαγραφές

 

Όπως ακριβώς υπάρχουν πιστοποιημένες εγγυήσεις για τη διάρκεια μιας μόνωσης, υπάρχουν και αντίστοιχα χαρακτηριστικά που εγγυώνται την ποιότητα εργασίας. Αυτά τα χαρακτηριστικά αφορούν τις τεχνικές προδιαγραφές των εργαλείων, αλλά και την επικαιροποιημένη γνώση ενός συνεργείου μόνωσης.  Η τέχνη της μόνωσης εξελίσσεται, και σε αυτή βασίζεται η φερεγγυότητα ενός συνεργείου για την καλύτερη δυνατή ποιότητα του αποτελέσματος. Μη διστάσετε να ρωτήστε για την πρόσφατη εκπαίδευση των τεχνικών του συνεργείου, αλλά και τις τεχνικές προδιαγραφές των εργαλείων που χρησιμοποιούν. Επίσης, είναι σημαντικό το συνεργείο της επιλογής σας να διαθέτει εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας όπως πρέσα για αφρομπετόν, υδροβολή υψηλής πιέσεως και θερμογραφική κάμερα (fluke).

 

Δώστε σημασία στο αίσθημα εμπιστοσύνης που σας αποπνέει ένα συνεργείο μόνωσης

 

Όλες οι εργασίες μόνωσης (στεγανοποίηση, θερμομόνωση, θερμοπρόσοψη) είναι εργασίες που γίνονται μία φορά αλλά έχουν πολυετή διάρκεια. Η σχέση εμπιστοσύνης που μπορείτε να αναπτύξετε με ένα συνεργείο μόνωσης αποδεικνύεται από τη δυνατότητα να ρωτάτε και να λαμβάνετε απαντήσεις για όλα όσα αφορούν τη μόνωση του κτιρίου σας. Αισθανθείτε εμπιστοσύνη όταν έχετε τη δυνατότητα να ενημερώνεστε και όταν η επικοινωνία με το συνεργείο δεν είναι απρόσωπη.  

Η εταιρεία Monosys διαθέτει όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά που σας εγγυώνται ένα άριστο αποτέλεσμα, μαζί με την οικογενειακή παράδοση και την πολυετή εμπειρία της στο χώρο. 

Για οποιαδήποτε απορία σε σχέση με το συνεργείο μας μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.